Het Yoga Pad HOME    YOGA    AANBOD    BLOG    PRAKTISCH    CONTACT
           
    Je bent hier: Het Yogapad - Aanbod    
   

Aanbod

   
    Je kunt bij het Yoga pad terecht voor yogalessen, yoga-workshops en individuele begeleiding. Maak hieronder je keuze. Direct inschrijven? Open het inschrijfformulier.

   

         
   
Yoga   Yoga   Yoga
         
Zachte Hatha Yoga   Vitaal Yoga   Yoga Nidra

Hatha Yoga is een klassieke vorm van yoga waarin evenwicht tussen inspanning en ontspanning centraal staat. Een les bestaat uit een (wisselende) samenstelling van yoga-houdingen, adem-, aandacht- en ontspanningsoefeningen.

Yoga is voor iedereen. Maar niet iedereen heeft de mogelijkheid om yoga op de mat te beoefenen. Voor deze mensen is er Vitaal Yoga: yoga met behulp van een stoel. Het is door iedereen te beoefenen, overal en altijd.

Een effectieve, diepe ontspanningstechniek, die het mogelijk maakt om je in een half uur lichamelijk, geestelijk en emotioneel volkomen te ontspannen.

   
         
   
Yoga   Yoga   Yoga
         
Yoga voor herstel   Coaching   Yogilates

Individuele begeleiding bij (chronische) klachten, pijn en ziekte. Gericht op het versterken van het zelfherstellende vermogen van het lichaam, verminderen van klachten en verbeteren kwaliteit van leven.

Individuele begeleiding bij stress- en burnout gerelateerde klachten en persoonlijke en/of werkgerelateerde ontwikkelingsvragen.

Een combinatie van yoga en pilates, waarbij versterkende pilatesoefeningen worden afgewisseld met ontspannende yoga-oefeningen.

   
         
         
         

   

KIES VOOR KWALITEIT
Annerie Verploeg is professioneel yogadocent en coach. Zij volgde hiervoor geaccrediteerde beroepsopleidingen en is aangesloten bij de Vereniging voor Yogadocenten (VYN).

PERSOONLIJKE AANDACHT
Het Yoga Pad werkt kleinschalig, zodat er tijd en ruimte is voor persoonlijke aandacht en een goede afstemming op jouw mogelijkheden en eventuele beperkingen.

LAAGDREMPELIG EN VOOR IEDEREEN TOEGANGELIJK
De lessen zijn niet prestatiegericht; je oefent met je eigen, unieke lichaam binnen je eigen mogelijkheden en grenzen.

Logo yogadocentenLogo yogadocenten 500    
           
               
    Icoon  HET YOGA PAD Het Laantje 45 4124 BD Hagestein
E annerie@hetyogapad.nl  T 06-26 812 816
Webdesign:
Devaca - Creative Support