Het Yoga Pad HOME    YOGA    AANBOD    BLOG    PRAKTISCH    CONTACT
         
    Je bent hier: Het Yogapad - Aanbod - Vitaal Yoga      
   

Vitaal Yoga

   
   
Yoga is voor iedereen. Maar niet iedereen heeft de mogelijkheid om yoga op de mat te beoefenen. Voor deze mensen is er Vitaal Yoga. Vitaal Yoga is yoga met behulp van een stoel. Het is door iedereen te beoefenen, overal en altijd. Yoga op de stoel bestaat - zoals alle vormen van yoga - uit bewegingsoefeningen, ademhalingsoefeningen en meditatie of ontspanningsoefeningen.

Bij Het Yoga Pad zijn er twee vormen van Vitaal Yoga:

Vitaal 55+ Yoga
Vitaal 55+ yoga is een milde vorm van yoga die wordt beoefend met een stoel. Veel oefeningen voeren we zittend uit. Bij staande oefeningen kan de stoel gebruikt worden als ondersteuning. De oefeningen zijn voor iedereen toegankelijk. De lessen zijn gericht op het vergroten van de kracht, vitaliteit en souplesse van lichaam en geest. Ervaring met yoga is niet nodig en bewegingsbeperkingen vormen geen probleem. Juist bij yoga gaat het erom je mogelijkheden te onderzoeken, in plaats van je te richten op de onmogelijkheden. Vitaal 55+ yoga richt zich met name op 55+ -ers en op mensen met een fysieke beperking of een chronische aandoening.

Vitaal op het werk
Werknemers die regelmatig yoga en meditatie beoefenen ervaren meer rust en helderheid en hebben meer energie en minder stress. Geen wonder dat yoga op de werkvloer zo in opmars is! Met yoga op de werkvloer investeer je in de gezondheid van medewerkers en de kwaliteit van het werk.

Vitaal op het werk Yoga is een laagdrempelige vorm van (stoel)yoga. Er is niet veel voor nodig: een ruimte en stoelen. Werknemers kunnen in hun gewone (werk)kleding meedoen en iedereen kan meedoen, ongeacht conditie en eventuele beperkingen.
 
     
     
   

 

 

               
    Icoon  HET YOGA PAD Het Laantje 45 4124 BD Hagestein
E annerie@hetyogapad.nl  T 06-26 812 816
Webdesign:
Devaca - Creative Support