Het Yoga Pad HOME    YOGA    AANBOD    BLOG    PRAKTISCH    CONTACT
         
    Je bent hier: Het Yogapad - Blog      
   

Blog: Yoga met je kat

   
   
Mijn twee katten zijn échte yogi’s. Zij zijn continue in het huidige moment aanwezig, ze zijn kalm van geest en ze brengen hun lichamen moeiteloos in de meest ingewikkelde yoga-houdingen. Eén van mijn katten wil mij nog wel eens storen als ik zelf bezig met mijn yoga-oefening. Hij loopt onder mij door als ik de Neerkijkende Hond sta, gaat kopjes geven als ik in savasana lig, of komt naast mij zitten te miauwen als ik mediteer. Tot recent dacht ik dat dit simpelweg zeuren om aandacht is, maar na het zien van dit filmpje krijg ik het vermoeden dat mijn kat gewoon lekker samen wil yoga-en. Binnenkort toch maar eens uitproberen...
   

 

 

               
    Icoon  HET YOGA PAD Het Laantje 45 4124 BD Hagestein
E annerie@hetyogapad.nl  T 06-26 812 816
Webdesign:
Devaca - Creative Support