Het Yoga Pad HOME    YOGA    AANBOD    BLOG    PRAKTISCH    CONTACT
         
    Je bent hier: Het Yogapad - Hatha Yoga - Ervaringen      
   

Ervaringen met de lessen van Het Yoga Pad

   
   
Wat vinden de deelnemers van de lessen van Annerie bij Het Yoga Pad? Ze delen hun ervaringen op deze pagina!


"Een moment van ontspanning en inspanning"
”De yogales is voor mij een moment van ontspanning en inspanning. En zorg dragen voor je lichaam en geest. Ik kijk er iedere week weer naar uit. Het brengt mij rust in mijn hoofd en toenemende flexibiliteit/lenigheid in mijn lichaam. Ik pas het ook toe in mijn dagelijkse leven; dagelijks bij het opstaan bewust mijn lichaam opstarten door enkele oefeningen. Een soms een meditatie doen als ik merk dat ik te druk ben in mijn hoofd. Overall voel ik me fitter en meer ontspannen. Ik raad de yogalessen van Het Yoga Pad absoluut aan. Annerie is een zeer fijne en bekwame docente en weet de groep iedere week weer te verassen met nieuwe oefeningen en thema’s. En het prettige is dat iedereen op zijn eigen niveau mee kan doen."

Conny
 
 
 
"Een moment van rust"
“De wekelijkse yogales is een momentje voor mijzelf om tot rust te komen na een week werken. Ik start zo heerlijk mijn weekend. Het is een moment van rust, om even niks te hoeven. Vanuit de yogalessen neem ik nu ook het gebruiken van de ademhaling mee in mijn dagelijkse leven, om even tot rust te komen als ik het op andere dagen nodig heb. “

Sharon
 
 
 
"Zorgen voor lichaam en geest"
“De wekelijkse yogales is een moment voor jezelf. Even niets anders hoeven. Zorgen voor lichaam en geest. De les maakt mij rustiger en ik ervaar meer ruimte met ademhalen. In het dagelijkse leven ben ik mij bewuster van mijn houding, en bij stress concentreer ik mij op mijn ademhaling. “

Renate Deisz
 
 
 
"Een uurtje ontsnappen uit de dagelijkse routine en stress"
”De wekelijkse yogales is even tijd voor mijzelf (me time). Een uurtje ontsnappen uit de dagelijkse routine en stress. De lessen geven mij een ontspannen gevoel en hopelijk na een tijdje een leniger lichaam. In het dagelijkse leven probeer ik nu ook beter op mijn houding en ademhaling te letten. De yogalessen bij Het Yoga Pad zou ik zeker aanbevelen; het geeft ontspanning, rust in je hoofd en je leert nieuwe mensen kennen."

Karin
 
 
 
"Alles loslaten en tijd aan mezelf en mijn lichaam besteden"
”Voor mij is de yogales een moment van ontspanning, alles loslaten en tijd aan mezelf en mijn lichaam besteden. De yogales geeft mij het gevoel dat ik mijn lichaam iets gegeven heb (vaak voel ik het de volgende dag wel) en ik voel me lekkerder en meer ontspannen na de les. Ik raad de yogalessen van Het Yoga Pad zeker aan. De lessen zijn laagdrempelig, in een fijn gebouw en voor een goede prijs zodat iedereen mee zou kunnen doen. De lessen van Annerie zijn erg prettig. Ontspannend, met een vleugje humor en voor alle leeftijden, en man en vrouw. Fijn is ook dat Annerie altijd verschillende mogelijkheden aangeeft voor oefeningen in hoever je zou kunnen of willen gaan."

Judith Rippen
 
 
 
"Ontspannen naar huis"
“De yogales geeft mij rust na een intensieve werkdag. Het is fijn om bij Het Yoga Pad even in een rustig tempo met diverse yogahoudingen en ademhaling bezig te zijn. Annerie past de oefeningen aan als je daar behoefte aan hebt. Ze geeft goede tips om heel ontspannen naar huis te gaan. “

Els
 
 
 
"Rust"
“Iedere keer als ik naar de yogales ga kom ik toch een beetje gestrest binnen. Altijd haasten om op tijd te zijn. We beginnen met een ontspanningsoefening en ik denk dan: 'Gaan we nog wat doen?' Maar dan voel je dat je ontspant en door de rustige manier waarop Annerie de oefeningen uitlegt kun je alles met je ogen dicht volgen. De oefeningen zijn niet zwaar en Annerie besteedt vooral veel aandacht aan je ademhaling. Laatst stond ik in een file, het schoot maar niet op en toen dacht ik aan wat ik in de yogales had geleerd: concentreer je op je ademhaling - en het werkte. Ik werd er heel rustig van. Dus als je erg druk bent in het dagelijks leven: neem een uur de tijd om naar de yogales bij Het Yoga Pad te komen. Het levert je veel rust op.”

Leoni
 
 
 
"Laat je niet afschrikken door de term yoga"
“De yogales is een heerlijk rustmoment aan het begin van de week. Even heel bewust tijd voor mezelf nemen. Ik sla dan ook niet graag een les over. Door mijn astma heb ik het vaak benauwd. De yoga oefeningen helpen mij om heel bewust met mijn ademhaling om te gaan. Vanuit de yogalessen neem ik mee om in mijn dagelijkse leven op tijd rust te nemen, iets wat we door alle hectiek vaak vergeten en zo belangrijk is. We rennen, vliegen, springen en vinden dat heel normaal. Maar even rustig zitten en je bewust zijn van het nu en luisteren naar je lichaam zou net zo normaal moeten zijn. Als ik 's nachts wakker lig, helpen de ademhalingsoefeningen ook goed. Ik raad iedereen aan om tijd voor zichzelf te nemen. Laat je niet afschrikken door de term yoga (oh, ben jij dan zo lenig?, krijg ik vaak te horen). Annerie geeft op een hele fijne manier aan hoe je oefeningen aan kan passen aan wat jouw lichaam op dat moment kan en nodig heeft. Haar stem is zacht en rustgevend zonder zweverig te zijn.”

Marieke Garretsen
 
 
 
"Annerie is een prettige persoonlijkheid"
“De yogales is een moment voor mijzelf, ontspanning, het gevoel voor mijn lijf te zorgen. De yogales geeft mij inzicht in mijn lijf. Het is soms confronterend in beperkingen, dat is lastig. Maar gelukkig ook gevoel dat het goed is voor mijn lijf. En het geeft ontspanning. Door de yogales neem ik ook in het dagelijkse leven meer tijd voor mijzelf en probeer ik vaker te ontspannen. Sommige oefeningen doe ik thuis om te rekken in verband met mijn spieren die helemaal vast zitten. Ik vind Annerie een prettige persoonlijkheid, ze is rustig in klank en benoemd dat iedereen naar eigen capaciteit de yoga oefeningen kan doen en zo is het ook. Ze denkt mee voor alternatieve oefeningen en geeft je een veilig gevoel in de les.”

Esmee Edwards
 
 
 
"Mijn lichaam is meer ontspannen"
“ De yoga bevalt zeker, ik merk dat mijn lichaam meer ontspannen is. Ik doe in het dagelijkse leven tussendoor ook wel rekoefeningen en 's avonds op bed wat ontspanningsoefeningen voor het slapen gaan.”

Desiree
 
 
 
"Ook in het dagelijks leven bewust ontspannen"
“De wekelijkse yogales is een uurtje tijd voor mijzelf. Ik voel mij veel fijner na een les. Door de yogales kan ik ook in het dagelijkse leven bewust ontspannen en thuis doe ik soms de oefeningen voor de nek. Ik beveel de yogalessen van Het Yoga Pad aan omdat het heel fijn is om even voor je zelf te zorgen en daarbij professioneel begeleid wordt! ”

Rita
 
 
 
"Heerlijk slapen na een yogales"
“De wekelijkse yogales is voor mij een moment voor mezelf om te ontspannen en mijn lichaam soepel te houden. De yogales geeft mij ontspanning en rust en na de yogales kan ik heerlijk slapen. Vanuit de yogalessen neem ik mee om bij stressmomenten ademhalingsoefeningen te doen. Ik beveel zeker yogalessen aan bij Het Yoga Pad vanwege de kleine lesgroepen, afwisselende yogalessen en de fijne, prettige yogadocent.”

Monique Olling
 
 
 
"Pijn door slijtage nagenoeg verdwenen"
“De yogales is voor mij een uurtje met mijzelf bezig zijn en lichaam en geest resetten. Door de yogales ben ik blijer met mijzelf ben en voel ik mij beter. Ik doe nu bijna een jaar yoga en door het rekken en strekken van mijn lichaam, is mijn houding stukken verbetert. Ik ben 61 en begon al wat in elkaar te zakken en ietwat krom te worden, maar sta nu weer rechtop. De pijn die ik had door slijtage van gewrichten is nagenoeg verdwenen. Dat komt ook omdat yoga mij het inzicht heeft gegeven bij welke oefeningen ik veel baat heb. Deze doe ik dan ook regelmatig. Ik moet wel zeggen dat ik in het begin veel pijn heb gehad maar dat wordt steeds minder. Met sommige oefeningen heb ik nog steeds mijn beperkingen. Maar ik ga door tot ik deze ook overwonnen heb, omdat de beloning is dat ik mij beter voel.

Naast dat ik mij lichamelijk beter voel, kan ik mij ook beter ontspannen. Omdat de oefeningen een combinatie zijn van inspanning en ontspanning, leer ik hoe ik beter naar mijn lichaam kan luisteren en gemakkelijker tot ontspanning kom. Ik ervaar Annerie als een heel prettige yogalerares. De nadruk ligt niet op het in perfectie uitvoeren van een oefening maar luisteren naar je lichaam en wat goed is voor jou.”

Nelleke
 
 
 
"Wekelijks rustpuntje"
“De yogales is voor mij een wekelijks rustpuntje. Ik doe nu ook af en toe thuis wat ademhalingsoefeningen om wat rust te vinden.”

Carry
 
 
 
   

 

 

               
    Icoon  HET YOGA PADtrong> Het Laantje 45 4124 BD Hagestein
E annerie@hetyogapad.nl  T 06-26 812 816
Webdesign:
Devaca - Creative Support